“The Junction” Sunset Hills Repositioning

Bognet Construction teamed with Rubenstein Partners as a strategic partner in the early stages of the project.  Alongside DBI Architects and Newmark Knight Frank, we applied our RELENTLESSLY PROACTIVE® project approach to ensure the renovation was delivered within budget and on schedule.  Our innovative preconstruction planning helped transform the traditional office building to a modern facility.  Newly rebranded to the “The Junction”, the $11.25 million renovation consisted of a total overhaul of the 188,000 SF building with the goal of attracting new tenants.  The existing loading dock was converted into a barista station, food service area, and an inviting indoor/outdoor tenant lounge called “The Docks”.  The scope included the addition of a new shaft and elevator, an upgrade to all elevators, all new restrooms, and the demolition of all floors.  The team renovated the five-story atrium lobby to feature stone floors, custom millwork, lighting, a new glass storefront and vestibule, and installed an all-new HVAC system.  The new tenants will also enjoy a conference facility, exterior picnic area & fire pit, and a state-of-the-art fitness center. 

Watch video: here

Services provided

Design / Build image
Design / Build
Pre-Construction Services image
Pre-Construction Services