Confidential Client
Headquarters

This phased and occupied headquarters renovation is a whimsical space, including executive and staff offices, open work space, a large café, multi-functional conference rooms, a SOC, DOC, and collaboration areas. While color scheme changes from floor to floor, finishes like glass office fronts, specialty wood and ACT ceilings, baffle ceiling systems, fabric wrapped acoustical baffles, and acoustical cloud ceilings can be found throughout.

In order to deliver an eight-floor renovation with a complex schedule and phasing requirements on time and on budget, the Bognet preconstruction team presented a gamut of design and implementation alternates, which allowed the client to move through the phases smoothly, and as planned. Nine months into construction, COVID-19 required the team to transition from in-person to virtual, overnight. The Bognet team offered the flexibility to accommodate the client’s updated needs and scope changes. Walking video tours of every floor enabled us to keep our eyes on the progress each week.

Services provided

Phased & Occupied image
Phased & Occupied