Association of American Universities (AAU)

Bognet teamed with OTJ Architects and JLL to build out the Association
of American University’s Headquarters in their existing location. Our team
had weekly meetings with the tenant and architect to utilize time and keep
the project on schedule in the wake of supply chain issues. The reception
desk and lobby were an area of key coordination between team members
installing drywall, baffle ceilings, and slat ceilings. A variety of high-end
finishes were installed throughout, including marble countertops, exposed
concrete, felt ceiling baffles, and tenant branding.

AAU is a collective of leading research universities to shape policy for higher
education, science, and innovation; promote best practices in undergraduate and graduate education and strengthen the contributions of these universities.

Beacon Roofing Supply

Bognet teamed with OTJ Architects and JLL to build out their headquarters. This space features hanging acoustical paneling that divides working stations. dHive walls highlight personal offices and meeting rooms to create a bright and open atmosphere. At the center of the office, a custom millwork ceiling spans across coworking areas and breakroom spaces.

Beacon is a supplier for residential and non-residential roofing products and various building materials throughout the United States and Canada.

Nava

The teams with Bognet and Hickok Cole worked to transform Suntrust Building, originally built in 1888, from a vacant white box to a one-of-a-kind showcase space with beautiful views inside and out.

Hickok Cole chose bold prints, playful colors, and whimsical light fixtures to add new life to the strong bones and character this space provided. Key coordination areas included the ModernFold moveable partitions, tectum ceiling panels, acoustic baffle ceilings, ACT clouds, and custom millwork feature walls. Due to the state of the original exposed brick walls, the Bognet team completed mockups to help the client envision what the existing brick would look like post-restoration.

Nava is a public benefit corporation creating software to improve how our government serves people.

Nestlé

Bognet partnered with Gensler on the Nestlé project located at their U.S. headquarters in Arlington, Virginia. For the world’s largest food and beverage company we built two new floors and reconfigured a third floor adding a new training and conference center. Starting with pre-construction Bognet worked with their corporate standards for a newly acquired business unit. We presented a variety of design and cost saving alternatives. Shortly into construction all our planning had to change as it transitioned to all virtual due to COVID. Utilizing our cloud based technology to share project details, photos and video walk throughs, we enabled the Ohio based Nestlé team to stay informed, and delivered the project on schedule.

Confidential Client

This phased and occupied headquarters renovation is a whimsical space, including executive and staff offices, open work space, a large café, multi-functional conference rooms, a SOC, DOC, and collaboration areas. While color scheme changes from floor to floor, finishes like glass office fronts, specialty wood and ACT ceilings, baffle ceiling systems, fabric wrapped acoustical baffles, and acoustical cloud ceilings can be found throughout.

In order to deliver an eight-floor renovation with a complex schedule and phasing requirements on time and on budget, the Bognet preconstruction team presented a gamut of design and implementation alternates, which allowed the client to move through the phases smoothly, and as planned. Seven months into construction, COVID-19 required the team to transition from in-person to virtual, overnight. The Bognet team offered the flexibility to accommodate the client’s updated needs and scope changes. Walking video tours of every floor enabled us to keep our eyes on the progress each week.

NCMEC

Repeat customer, NCMEC , enlisted Bognet to build a new home for hope – a headquarters in Alexandria to unify all 280 NCMEC employees at one location. Some of the highlights from the 65,000 SF space include a SCIF room, an ADOTTA telescoping partition wall system, and an interconnecting stair. The structural steel stair required high coordination with the neighboring recording studio and soaring “HOPE” wall. The wall, made up of acrylic fins featuring donor names, was included as a showcase to reinforce NCMEC’s mission to work until they bring all missing and exploited children home.

As the nation’s clearinghouse and comprehensive reporting center for all issues related to the prevention and recovery from child victimization, NCMEC leads the fight against abduction, abuse, and exploitation — because every child deserves a safe childhood.