1660 Amenities

The 1660 Amenities project re-purposed an 8,000 SF parking garage level
into bright new amenity suite for the building tenants. The new space
included a pantry, lounge, conference rooms, fitness area, lockers/showers
and an outdoor patio. It included carbon fiber, concrete beam and shear cap
enlargements along with added steel reinforcing work. Along with this CMU
walls, glass storefront, sidewalks, raised concrete slabs and concrete raised
access floor were included in the renovation. Challenges were mainly the
reinforcement work, concrete/CMU and the HVAC system since the space
was never intended to receive MEP’s in the plenum space created by the
ceilings. We had to rework/redesign the mechanical system and mechanical
rooms to make it all work along with redesigning large portions of the CMU
walls, concrete slabs and sidewalks. The modern and fun design make this
space a welcoming and collaborative place for building tenants to enjoy.